Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Баварці розповіли про флагманській BMW X7

Після багатьох років домінування у сегменті спортивних кроссоверів, компанія BMW вирішила привернути увагу потенційних клієнтів до нового розкішного та монументального позашляховика під індексом X7. Вже з самої назви зрозуміло що мова піде про флагманській кроссовер, який зможе на рівних конкурувати з такими моделями як Range Rover та Mercedes GLS. Поява новачка на європейському ринку запланована на березень 2019 року.

Перше що спадає на думку коли дивишся на цього велетня – це Rolls-Royce Cullinan, його  британський родич, який побудований на спільній патформі з BMW. На відміну від британця, який уособлює розкіш та люкс, німець заточений під сімейні запроси європейців. Довжина BMW X7 складає п҆ ять метрів і п'ятнадцять сантиметрів, а ширина рекордні два метри і двадцять один сантиметр. Це найбільший автомобільний кузов який на сьогодні пропонує компанія BMW. Для кроссовера пропонуються 22-дюймові легкосплавні колісні диски, що додають автомобілю ще серьознішого вигляду.

На початку продажів у Європі буде доступно два дизельних двигуна та один бензиновий, кожен з яких агрегатується з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Модель xDrive30d отримала 3-літровий 6-циліндровий дизельний мотор потужністю 262 к.с. Виробник запевняє що це буде базовий силовий агрегат, і це гарні новини адже ніхто не очікує мати під капотом такого велетня 4-циліндровий мотор. Орієнтовна вартість базової модифікації BMW X7 складатиме біля 80 тисяч євро. Бензинова версія з індексом XDrive40i оснащена 3-літровим 6-циліндровим двигуном на 335 к.с. Потужності цього двигуна теж достатньо для комфортного пересування як по місту так і на загородних трасах. Для тих, кому замало потужності німці пропонують топові варіанти M50d та xDrive50i на 395 та 450 к.с. відповідно. Всі варіанти X7 обладнані системою повного приводу, яка може пристосовуватися до різних погодних умов.

Інтер҆ єр BMW X7 анаогічний тому що ми вже бачили на моделі X5, але на відміну від родича якість матеріалів трохи вища. Проявляється це в ширшому виборі матеріалів та кольорів а також більшій кількості базового обладнання. Інформаційно-розважальну функцію покладено на два 12,3-дюймовий монітори та систему BMW iDrive 7.0, яка забезпечує керування автомобілем.

Цікаво, що компоновка BMW X7 розрахована на сім повноцінних місць, де на останньому ряді зможуть розміститися двоє дорослих пассажирів. При цьому багажний відсік має досить скромні 326 літрів об҆ єму, але якщо скласти третій ряд сидінь в багажник влізе цілих 725 літрів. На нашу думку німцям з BMW вдалося всістися одразу на два стільці, і саме такий кроссовер очікуютьна ринках США та Китаю…

 

12.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Баварці розповіли про флагманській BMW X7

Політика конфіденційності